| Szerző |
Üzenet |
|
Boozilla
Zöldfülü
Csatlakozott: szomb. okt. 18, 2008 10:00 pm Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: everywhere
|
 Re: Nissan Skyline GTR vagy mi
Atommanó írta: Boozilla írta: minek átlagosz? szerintem felesleges. tudta a 11,5 öt ráadásul ugyanolyan Trap-el mint a Porke 197km/h .... szerintem meggyőzö, legalább megérte a várakozást, meg a bele fektetett pénzt.  Poénnak szántam...bár lehet gyenge volt...  Akkó én sorry.... nem értettelek. 
|
| szer. szept. 30, 2009 6:51 pm |
|
 |
|
raven75
Dumazsák
|
http://www.pistonheads.com/sales/1396610.htmöööö...akkor ez most hogy??? és milyen műszerfallal? hudekéne.  akkor megdőlt a"nem lehet balosítani" legenda? tudom nem gtr,csak gtt de akkor is!
_________________ Hétszűnyű Kapanyányi Monyók,a Kapanyányi Facika
|
| pén. jan. 29, 2010 11:27 am |
|
 |
|
Boozilla
Zöldfülü
Csatlakozott: szomb. okt. 18, 2008 10:00 pm Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: everywhere
|
raven75 írta: http://www.pistonheads.com/sales/1396610.htm öööö...akkor ez most hogy??? és milyen műszerfallal? hudekéne.  akkor megdőlt a"nem lehet balosítani" legenda? tudom nem gtr,csak gtt de akkor is! Lehet mindent csak zseton kell hozzá. Én személy szerint többről tudok, BNR32, BNR34-ről. de Angliában is megcsinálják 5k GBP ért. 
|
| vas. jan. 31, 2010 12:47 am |
|
 |
|
raven75
Dumazsák
|
azt látom,de MILYEN MŰSZERFALAT használnak hozzá???
_________________ Hétszűnyű Kapanyányi Monyók,a Kapanyányi Facika
|
| hétf. feb. 01, 2010 11:12 am |
|
 |
|
Vision
Dumazsák
Csatlakozott: hétf. feb. 12, 2007 11:42 pm Hozzászólások: 2277 Tartózkodási hely: Pécs-Budapest
|
raven75 írta: azt látom,de MILYEN MŰSZERFALAT használnak hozzá??? Általában 240SX, igazi gány az egész 
|
| hétf. feb. 01, 2010 11:28 am |
|
 |
|
Boozilla
Zöldfülü
|
Vision írta: raven75 írta: azt látom,de MILYEN MŰSZERFALAT használnak hozzá??? Általában 240SX, igazi gány az egész  Rendes műanyagossal csináltatják az eredetit és bevonatják bőrrel, ez a raven75 által is linkelt példányon is látszik. A Neo6 RB25DET GT-T esetében jóval könnyebb mint a GT-R-nél mivel a kormányművel nincs annyi szopi 
|
| hétf. feb. 01, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
csibee
Dumazsák
|
Boozilla írta: Vision írta: raven75 írta: azt látom,de MILYEN MŰSZERFALAT használnak hozzá??? Általában 240SX, igazi gány az egész  Rendes műanyagossal csináltatják az eredetit és bevonatják bőrrel, ez a raven75 által is linkelt példányon is látszik. A Neo6 RB25DET GT-T esetében jóval könnyebb mint a GT-R-nél mivel a kormányművel nincs annyi szopi  Szomszéd fórumon láttam az autód! Le a kalappal, kibaszott jól néz ki! 
_________________ 05' Type-UK Sti PPP - hawkeye - EJ207
|
| hétf. feb. 01, 2010 10:28 pm |
|
 |
|
Smicy
Dumazsák
Csatlakozott: szomb. feb. 18, 2006 6:11 pm Hozzászólások: 1019 Tartózkodási hely: Dorog-Dunaalmás
|
csibee írta: Boozilla írta: Vision írta: raven75 írta: azt látom,de MILYEN MŰSZERFALAT használnak hozzá??? Általában 240SX, igazi gány az egész  Rendes műanyagossal csináltatják az eredetit és bevonatják bőrrel, ez a raven75 által is linkelt példányon is látszik. A Neo6 RB25DET GT-T esetében jóval könnyebb mint a GT-R-nél mivel a kormányművel nincs annyi szopi  Szomszéd fórumon láttam az autód! Le a kalappal, kibaszott jól néz ki!  egy kis off: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=51876mi a zene címe? 
| hétf. feb. 01, 2010 10:47 pm |
|
 |
|
Vision
Dumazsák
Csatlakozott: hétf. feb. 12, 2007 11:42 pm Hozzászólások: 2277 Tartózkodási hely: Pécs-Budapest
|
Boozilla írta: Rendes műanyagossal csináltatják az eredetit és bevonatják bőrrel, ez a raven75 által is linkelt példányon is látszik. Hát ez az, hogy LÁTSZIK - kicsit sem szép, na. Ha fotón ilyen milyen a valóságban?  Full gány, bőr ide vagy oda.
|
| hétf. feb. 01, 2010 11:07 pm |
|
 |
|
Garda
Törzsvendég
Csatlakozott: csüt. máj. 29, 2008 12:32 pm Hozzászólások: 290 Tartózkodási hely: Debrecen-Nagyecsed
|
csibee írta: Boozilla írta: Rendes műanyagossal csináltatják az eredetit és bevonatják bőrrel, ez a raven75 által is linkelt példányon is látszik. A Neo6 RB25DET GT-T esetében jóval könnyebb mint a GT-R-nél mivel a kormányművel nincs annyi szopi  Szomszéd fórumon láttam az autód! Le a kalappal, kibaszott jól néz ki!  Pont egy órája néztük mi is haverral a szomszéd fórumon  elég durva 
_________________ Subaru Legacy R
|
| hétf. feb. 01, 2010 11:43 pm |
|
 |
|
csibee
Dumazsák
|
Smicy írta: csibee írta: Boozilla írta: Vision írta: raven75 írta: azt látom,de MILYEN MŰSZERFALAT használnak hozzá??? Általában 240SX, igazi gány az egész  Rendes műanyagossal csináltatják az eredetit és bevonatják bőrrel, ez a raven75 által is linkelt példányon is látszik. A Neo6 RB25DET GT-T esetében jóval könnyebb mint a GT-R-nél mivel a kormányművel nincs annyi szopi  Szomszéd fórumon láttam az autód! Le a kalappal, kibaszott jól néz ki!  egy kis off: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=51876mi a zene címe?  Empire Of The Sun - Walking On A Dream
|
| kedd feb. 02, 2010 2:57 am |
|
 |
|
Shongi
Dumazsák
Csatlakozott: vas. nov. 07, 2004 11:12 am Hozzászólások: 5362 Tartózkodási hely: Győr
|
jah,,és jo mixek is vannak ebbl aszábol,,játszom néha én is..ari kis track.
_________________ __
"" imád előzni, de nem kedves..
|
| kedd feb. 02, 2010 8:01 am |
|
 |
|
Boozilla
Zöldfülü
|
csibee írta: Boozilla írta: Vision írta: raven75 írta: azt látom,de MILYEN MŰSZERFALAT használnak hozzá??? Általában 240SX, igazi gány az egész  Rendes műanyagossal csináltatják az eredetit és bevonatják bőrrel, ez a raven75 által is linkelt példányon is látszik. A Neo6 RB25DET GT-T esetében jóval könnyebb mint a GT-R-nél mivel a kormányművel nincs annyi szopi  Szomszéd fórumon láttam az autód! Le a kalappal, kibaszott jól néz ki!  Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat, voltam már múlt évben "összevont Evo-bubu" talin, azt mondta a miki, hogy "beférek" én is.. annyian még nem vagyunk mint ti, de azért már népesedünk. Mondjuk még nem jött szembe ugyanilyen egyszer sem... 
|
| kedd feb. 02, 2010 8:49 am |
|
 |
|
Smicy
Dumazsák
Csatlakozott: szomb. feb. 18, 2006 6:11 pm Hozzászólások: 1019 Tartózkodási hely: Dorog-Dunaalmás
|
csibee írta: Empire Of The Sun - Walking On A Dream köszi 
| kedd feb. 02, 2010 10:06 pm |
|
 |
|
jordan6
Dumazsák
Csatlakozott: vas. aug. 31, 2008 9:08 pm Hozzászólások: 548 Tartózkodási hely: Budapest-Szentendre
|
_________________ MY04 EU Impreza WRX STI
|
| hétf. márc. 01, 2010 10:43 pm |
|
 |
|
csibee
Dumazsák
|
Annyira ronda, hogy már szép! 
|
| hétf. márc. 01, 2010 10:48 pm |
|
 |
|
Csiga
Törzsvendég
Csatlakozott: hétf. feb. 12, 2007 9:40 pm Hozzászólások: 292 Tartózkodási hely: Bp.
|
Sziasztok!
Kicsit off, de nem akartam új topikot nyitni. Szóval párom szeretne egy Nissan Pathfindert venni és van egy-kettő, amit ki is nézett de nincs kapcsolatunk, akinél utánuk lenhetne kérdezni. Nincs véletlenül valakinek ismerőse, aki ebben tudna segíteni, akár Nissan szalonban dolgozó ismerős?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv,
Csiga
_________________ www.csiga-haz.hu
|
| csüt. máj. 13, 2010 2:12 pm |
|
 |
|
Boozilla
Zöldfülü
|
Csiga írta: Sziasztok!
Kicsit off, de nem akartam új topikot nyitni. Szóval párom szeretne egy Nissan Pathfindert venni és van egy-kettő, amit ki is nézett de nincs kapcsolatunk, akinél utánuk lenhetne kérdezni. Nincs véletlenül valakinek ismerőse, aki ebben tudna segíteni, akár Nissan szalonban dolgozó ismerős?
Üdv,
Csiga Természetesen van kapcsolat. Egy nagyon jó barátom Nissan Hungary-s. Írok privit.
|
| csüt. máj. 13, 2010 5:24 pm |
|
 |
|
Csiga
Törzsvendég
Csatlakozott: hétf. feb. 12, 2007 9:40 pm Hozzászólások: 292 Tartózkodási hely: Bp.
|
Boozilla írta: Csiga írta: Sziasztok!
Üdv,
Csiga Természetesen van kapcsolat. Egy nagyon jó barátom Nissan Hungary-s. Írok privit. Köszönöm mégegyszer, válaszoltam!
_________________ www.csiga-haz.hu
|
| csüt. máj. 13, 2010 7:57 pm |
|
 |
|
P_G_
Törzsvendég
Csatlakozott: hétf. aug. 10, 2009 9:53 am Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
Tegnap az M7 kivezető szakaszán egy elöl rendszám nélküli hátul P rendszámos sötét (talán grafit)színű újfajta GT-R elől tértem ki. Nagyon jó látvány volt nem minden nap találkozom ilyennel és a hangja is szép volt bár nem volt hangos.
|
| csüt. máj. 13, 2010 9:29 pm |
|
 |
|