Klubtagság

Üdvözöljük fórumunkban!
Vendégkönyvünkbe bejelentkezés nélkül is írhat. Amennyiben fórumunk megtetszett, vagy a Subaru márka iránt érdeklödik, regisztrálja magát!

HozzászólásSzerző: TheSpartan85 » 2017.06.17. 20:13

Őszintén szólva, 1,6 sedan nem éppen virgonc :) régbbi 2.0 is elég szépen muzsikál, az újabbak pláne, a maga 160 pacijával. Nem lebeszélni akarlak, csak lehet jobban járnál vele :)

PM-ben küldök neked valamit, nézd meg, olvasd el, talán akkor tudod, mi a helyzet.
Avatar
TheSpartan85
Bennfentes
Bennfentes
 
Hozzászólások: 161
Csatlakozott: 2016.08.04. 20:09
Has liked: 109 times
Been liked: 72 times

Re:

HozzászólásSzerző: Hartge » 2017.06.17. 20:19

TheSpartan85 írta:Őszintén szólva, 1,6 sedan nem éppen virgonc :) régbbi 2.0 is elég szépen muzsikál, az újabbak pláne, a maga 160 pacijával. Nem lebeszélni akarlak, csak lehet jobban járnál vele :)


Igen jogos :) Népítéleten olvastam, hogy nagyon lusta kis jószág, de emelkedőn, hóban, úgy megy fel, és fordul el ahogy a nagy könyvben.
Nekem igazából a "bubu" hangzás kell, amikor hallom , oda se kell fordulnom és tudom Subaru.

Nem baj ha lusti, csak Subiee legyen és bubu hangja. Persze ha borzasztóan lomha, akkor ..... :mrgreen:
Ha mosolyognak a lámpánál, az sem zavar :)

Teszek majd egy menetpróbát milyen az 1.6 :roll:
Hartge
Újonc
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2017.06.17. 19:35
Has liked: 2 times
Been liked: 2 times

Klubtagság

HozzászólásSzerző: Pisti70 » 2017.06.17. 20:33

Nézd meg ezt, okos kis olvasmány :
viewtopic.php?f=75&t=11049

Persze ez csak a GT, WRX, STI vonatkozásában mérvadó, de maximálisan egyetértek TheSpartan85 Kubtárssal!

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Subaru Impreza WRX STi Blobeye 2003'..
Subaru Outback 2016'
Avatar
Pisti70
Dumazsák
Dumazsák
 
Hozzászólások: 616
Csatlakozott: 2015.01.04. 19:03
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
Has liked: 1930 times
Been liked: 491 times

Re: Klubtagság

HozzászólásSzerző: Hartge » 2017.06.17. 20:45

Pisti70 írta:Nézd meg ezt, okos kis olvasmány :
viewtopic.php?f=75&t=11049

Persze ez csak a GT, WRX, STI vonatkozásában mérvadó, de maximálisan egyetértek TheSpartan85 Kubtárssal!

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével


Köszönöm nektek, mindenképp tüzetesen átolvasom :)

Hosszú út lesz :mrgreen:
Hartge
Újonc
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2017.06.17. 19:35
Has liked: 2 times
Been liked: 2 times

HozzászólásSzerző: Karo » 2017.06.23. 12:10

C0pp3rM1n3 írta:
labzoli írta:
C0pp3rM1n3 írta:
Vagy esetleg az bökte a csőrötöket, hogy míg más fizetett, mi "ingyen" olvashattuk a dolgokat (hozzáteszem, nem mindet)


Na még egyszer, minden nagyokos szíves figyelmébe ajánlva!
Én idén is beteszek az OST (tehát a klub) költségvetésébe 15 tálca Monstert (számoljátok ki, nagyjából hány Ft lehet), hozom a projektort és a vetítővásznat (gy.k. ki is fizetem a 20e Ft költségét), hozok egy sátrat, adok a tombolába 2x20e ajándékkupont, ja és emellett a szabadidőmből áldozok a szervezésre, nulla kompenzálás fejében (ami meg sem fordulna a fejemben).
És ti?


Értem. ez derék dolog, és becsülendő.

Nálunk is hasonlóképp cselekszik a klub vezetősége, és még jó pár aktív klubtag. Hozzák-viszik az eszközöket saját benzinköltségen, veszik az ételt az italt az országos találkozóra. A klubot támogató cégek és magánszemélyek többsége mind-mind felajánlott valamilyen nyereményt. Az évadnyitón az előző évben lévő összes eseményről meghallgatjuk a beszámolót, és mindenki meg van említve, aki bármilyen plusz dologgal hozzájárult. De azoknak is megköszönjük, akik eljöttek, és jól érezték magukat. A klub fennállása óta sosem történt meg, hogy bárki szóvá tette volna, hogy többet tesz (anyagiakban, időben) a klubbért, mint más. Azt hiszem ilyen embernek nem lenne helye nálunk ...

Én nem írom le, hogy eddig önköltségen, szabadidőben mit tettem hozzá a mi klubunkhoz, mert egyrészt nem tartozik ide, másrészt meg saját döntésemből tettem. Senki sem kényszerítette rá - így éreztem helyesnek. Hja, és nem egy eseményt szerveztem meg és koordináltam a klubbon belül, ráadásul úgy, hogy még klubvezetőségi tag sem vagyok (és nem is szeretnék lenni, mert azok legyenek a "nagy öregek", akik már húszon-harminc éve viszik a klubot a hátukon)

szerk: sosem merült fel sem a vezetőségben, sem bárkiben, hogy bekorlátozzuk a klub fórumát, facebook csoportját, a rendezvényeit (!!!), és csak azoknak adjuk meg a lehetőséget, akik befizetik az éves tagdíjat, vagy bármilyen anyagi támogatást adnak a klubnak.


Amikor azt írod,hogy "nálunk"! Nekünk azt jelenti "nálatok". Szóval akkor ami "nálunk" van az neked azt jelenti,hogy "nálatok".
Ennek fényében te nem itthon vagy hanem vendégségben vagy ha úgy jobban tetszik valahol máshol de nem otthon.

Én soha nem olvastam és nem is regisztráltam a pirosakhoz.Nem érdekelt és nem éreztem szükségét. (Kihangsúlyozom,hogy ezt nem azért írtam,hogy ezt más se tegye. Ezt maximálisan magamra értettem.)
Sem kocsim nem volt olyan és ezáltal kérdéseim sem illetve valahogy nem úgy hozta a sors. Ellenben ha Subarus-ként én megjelennék ott akkor valószínű,hogy legalább az első 100 hozzászólásomig de jó ideig biztos nem írnék semmi kritizáló és negatív hozzászólást. És miért ? Mert vendégségben vagyok.
Hogyan viselkedem vendégségben?
Megköszönöm,hogy az asztalnál ülhetek. Ha ízlik a kaja megdicsérem! Ha nem ízlik pedig rajtam kívül mindenki jóízűen eszi akkor sem mondom a háziasszonynak,hogy én nem mentolosan szeretem a sünpörköltet. Egyszerűen nem eszem meg és megköszönöm a gesztust amiért megkínált belőle és megosztotta velem a vacsorát. Majd levonva a tanulságot megyek oda ahol nem esznek sünt pláne nem mentolosan.
Ennyire egyszerű.
Ezt próbáljuk sugallni már hónapok óta SEMMI NEM KÖTELEZŐ. Itt ez van és ezt kapod. A miérteket nem fogod átlátni mert nem vagy itt azóta,hogy ezt megértsd. Van elképzelésed és szert tettél információkra az itt zajló katyvaszból ami mostanában lebeg a felszínen de nem tudod a valódi okokat. Mint ahogy én sem ,hogy az Evo klub miért zárt be és ment fel a faszbukra. Ha így volt egyáltalán . Én anno ezt hallottam de ez nem biztos,hogy igaz. De ami biztos,hogy nem alkotok véleményt az említett dologgal kapcsolatban sem és,hogy milyen az élet "nálatok" mert nem tudok valós infókat és mert,hogy jönnék ahhoz,hogy bármi véleményt alkossak alapos tájékozódás és megélés nélkül.

A ki mennyit mit és hányszor tett a klubba és a klubért akár anyagiakban akár tettekben ezt nyugodtan vissza lehet évekre menően olvasni,soha nem volt téma soha nem volt felhozva soha senki nem kérkedett vele. Nem volt rá szükség nem voltak felkérdezések és nem alakult ki ilyen helyzet,hogy egy ilyen felsorolást kelljen válaszként bárkinek is visszaírni végső elkeseredésben. Mindenki tette a dolgát és nem várt érte semmit mert megkapta abban a pillanatban azt az érzést amit akkor érez vki amikor valami jót tesz . Ezután sem lesz ez téma ebben biztos vagyok ha végre lezajlik ez az egész vergődés.

Komolyabb véleményemet kifejtettem még az egész ügy kirobbanásakor még tavasszal és nem akarom szajkózni a leírt gondolatokat. De,hogy ez még mindig téma szinte ugyanazoknál az embereknél és ilyen indulatokat kelt ahelyett,hogy ezen túl lépve történjenek a dolgok tovább az egy visszajelzés mert akik hangot adnak az ellenérzéseiknek azok valszeg igenis szeretnek itt lenni és valami oknál fogva ragaszkodnának a klubhoz csak mivel ez olyan szabályokhoz van kötve amiket nem szeretnének betartani ezért forronganak,ötletelnek mit és miért kellene máshogy stb. De ezen nincs mit vitázni sem ötletre nincs szükség. Mi legyen a program egy kirándulás vagy közös subaruzás alakmával arra simán jöhetnek ötletek. Bárcsak annyi lenne mint amennyi kritikus hozzászólás.
Akinek a változás zsigerből nem jön be az már rég elment és csendben becsukta az ajtót kívülről és elköszönt. Mégtöbben vannak olyanok akik CSAK azért csukták be az ajtót csendben (és ők nagyon hiányoznak innen)mert nem voltak kíváncsiak a már itt zajló pancser lehúzós csak beköszönő macskajancsik cicaharcára.
Többnyire olyanok vannak akik elfogadták,hogy ez így nem pálya és semmi ellenérzés nincs bennük mert üdvözítőnek tartják a szűrést. Vannak akiknek nem tetszik de bízom benne,hogy idővel belátják,hogy ezt így kellett tenni.
De bátran írhatom a többség nevében,hogy koccinthatunk a változásra mert végre nem lesznek olyanok akik hangosan finganak a közös asztalnál vacsora közben.(csak pár szóban Balázsnak,hog ne kezdjek új posztot)
Pont azoktól váltunk meg akiknek te is csomó pénzt hagytál a zsebében mindenféle kedvezmény által ok nélkül és indokolatlanul. Tovább megyek volt,hogy itt fikázott, miután előtte kihasználta a jóindulatodat (így van?)
Személyesen odajön jópofizni,kuncsorogni a kedvezményért vagy valami kedvességért pedig még azt sem tudja ki az EMBER a 'nickname' mögött akit a fórumon meg savaz vagy oltogat.

Nem kell mindenkinek kedvezményt szolgáltatni ez is az egyik lényeges döntési ok. Ismerjük meg egymást ! Adjak annak akit ismerek és kapjak attól akit ismerek. Legyen ez info, legyen ez kedvezmény, legyen ez cselekedet,szervezés. Legyen egy kupica pálinka. Legyen ez egy Boldog Szülinapot köszöntő.
Tudjuk meg kikkel vagyunk egy klubban. A klubunkban.
Egy klub pont erről szól.
Ennyi a lényege és nem az a kibaszott 5000 forint.
k@ro
...nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást...
Avatar
Karo
Dumazsák
Dumazsák
 
Hozzászólások: 1375
Csatlakozott: 2011.03.14. 18:03
Has liked: 25 times
Been liked: 141 times

HozzászólásSzerző: Endlos » 2017.07.07. 16:37

Sziasztok, én több éve regeltem, és szeretem visszanézni a régi hszeimet, hogy milyen választ kaptam rá. Megértem, hogy fizetős lett az oldal, de mondjátok, hogy ha átutalok egy bizonyos számlára egy bizonyos összeget, akkor újra láthatom a régi hszeimet. Ha nem, akkor kitépem a hajam, mert értékes elérhetőségek voltak itt, amiket nem jegyeztem fel sehol, mondván, itt úgy is bármikor visszaolvasható. Sokat olvasgattam a meglévő témákat, de nem találtam a bankszámlaszámra utalót, kicsit lusta vagyok, 20 perce böngészem. Köszi a segítséget.

Most azzal kapcs lenne egy kérdésem, hogy 4WD 99-es Justira milyen automataváltót tehetek a kézi helyére?
Endlos
Újonc
 
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2012.10.15. 14:30
Tartózkodási hely: Debrecen
Has liked: 1 time
Been liked: 1 time

HozzászólásSzerző: petkó » 2017.07.07. 17:07

Szia! Nem bonyolult, az első oldalon: Subaruklub információk, onnan: Belépés a Subaru Klubba. (1,5 perc :wink: )

Nem lett kitörölve semmilyen adat, a régiek is hozzáférhetőek.
Ha valaki segít a Fórumban egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet felett lévő Kép gombbal!
Petkó
http://www.lezerdent.hu

Kép
Avatar
petkó
Dumazsák
Dumazsák
 
Hozzászólások: 10632
Csatlakozott: 2002.07.22. 15:37
Tartózkodási hely: Budapest
Has liked: 848 times
Been liked: 1060 times

Re:

HozzászólásSzerző: Endlos » 2017.07.12. 13:07

petkó írta:Szia! Nem bonyolult, az első oldalon: Subaruklub információk, onnan: Belépés a Subaru Klubba. (1,5 perc :wink: )

Nem lett kitörölve semmilyen adat, a régiek is hozzáférhetőek.

e gondolom, csak ha már befizettem.
Endlos
Újonc
 
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2012.10.15. 14:30
Tartózkodási hely: Debrecen
Has liked: 1 time
Been liked: 1 time

Re: Klubtagság

HozzászólásSzerző: Pite » 2017.07.14. 02:37

Igen
Avatar
Pite
Dumazsák
Dumazsák
 
Hozzászólások: 658
Csatlakozott: 2003.04.29. 01:47
Has liked: 7 times
Been liked: 27 times

Előző

Vissza: Magyar

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron