Közösségi Felhívás - Közlemény 2017

Üdvözöljük fórumunkban!
Vendégkönyvünkbe bejelentkezés nélkül is írhat. Amennyiben fórumunk megtetszett, vagy a Subaru márka iránt érdeklödik, regisztrálja magát!

Közösségi Felhívás - Közlemény 2017

HozzászólásSzerző: Hooder_adm » 2017.04.22. 10:18

Közlemény a Subaru Klubot érintő változásokról

Kedves Márkatársak, Tagjaink, Fórumozóink!

A legutolsó vezetőségi megbeszélés kiemelt témája volt a Subaru Klub jövőjére nézve – a közösség visszacsatolása alapján - lehető legkedvezőbb, új irányvonal kijelölése.

Az utóbbi egy-másfél évben minden igyekezetünk ellenére számtalan akadályba ütköztünk a Klub vezetése során, és az világossá vált, hogy az egyéni igényeknek való teljes körű megfelelés Klub szintű megvalósítása nem tud működni.

Éppen ezért arra az álláspontra jutottunk, hogy minden téren az aktív Pártoló tagjainknak szeretnénk kedvezni. Ennek megfelelően legfőbb célunk, hogy mindenki, aki tevékenyen hozzátesz a Klub fennmaradásához, működéséhez (első sorban nem csak az éves díj megfizetésével, hanem segítséggel, önkéntes szervezéssel, közösség építéssel stb.), az otthon tudja magát érezni épp úgy a Klub berkein belül, mint a Fórumunkon is.

A fentiek szerinti célok megvalósításához komoly változásokat fogunk érvényesíteni a jövőben, azonban hisszük, hogy hosszú távon ez a Klub, a Pártoló tagjaink, és egyben a teljes Subaru-s közösség érdeke is.

2017.05.13., azaz a Subaru Klub Majális időpontja után a következő változások lépnek életbe:

• Minden, a Klub által szervezett rendezvényen, mely Pártolói kedvezményeket is hordoz magában csak a Pártoló tagjaink regisztrálhatnak, vehetnek részt.

• Egyedüli nyílt éves rendezvényünk az OST – Országos Subaru Találkozó – lesz, melyet a lehető legtöbb csatornán meghirdetünk majd, hogy minél több Subarus, vagy Subaruzni vágyó kedvét meghozzuk az eseményhez és a „Subaru Családhoz” való tartozáshoz.

• A fórum használata a jövőben csak és kizárólag Pártoló tagjaink számára lesz elérhető.

• Minden regisztráltunk, illetve az új regisztráltak a jövőben csak három Topichoz férhetnek majd hozzá, amiben tájékozódhatnak a Klubhoz csatlakozás előnyeiről, illetve módjáról.

• Pártolóként a Klubhoz történő csatlakozást követően ugyanakkor a Fórum teljes körűen használhatóvá válik a mindenkori szabályzatnak megfelelően.

• Ezzel egyidejűleg Fórumunk megkapja az új design-t, ami után folyamatosan igyekszünk majd a jelenlegi Topic-ok felépítését egyszerűsíteni, átláthatóvá, logikussá tenni.

• Menet közben készül az új Honlap is, ahol a regisztráció és a Pártolói státusz aktiválása is egyszerűsödni fog, gördülékenyebbé téve minden felhasználónk számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy vannak jelenleg aktív Fórumozóink, akik nem csatlakoztak még hozzánk, reméljük, hogy az új szabályok életbelépése előtt kedvet kaptok közénk tartozni a jövőben is. Szeretnénk, ha nem ("csak") Pártoló tagjaink, és fórumozóink lennének, hanem aktív Klub Tagjaink. Számtalan sikeres, és régóta létező Klub működése hasonló, így legfőképp azt szeretnénk elérni, hogy vonzó legyen hozzánk tartozni, és a jelképesnek mondható éves Pártolói tagdíj megfizetésével, illetve az érték teremtő személyes jelenlétetekkel támogassátok a SUBARU KLUB működését és fennmaradását.

Megértéseteket megköszönve, ugyanakkor bízva megtisztelő támogatásotokban,
Üdvözlettel:
Az Első Magyar Subaru Klub Egyesület Vezetősége
Hooder_adm
Újonc
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2014.03.11. 19:29
Has liked: 0 time
Been liked: 1 time

Vissza: Magyar

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég